Spitalul Victor Babeş din Timişoara primeşte tranşă nouă de Remdesivir

  • Este vorba despre 100 de doze din antiviralul utilizat în tratamentul pacienţilor infectaţi cu virusul SARS CoV-2.
  • Acestea au fost aduse în regim de urgenţă, de la Bucureşti, cu ajutorul unui echipaj al ISU Timiş.
189 afișări
Imaginea articolului Spitalul Victor Babeş din Timişoara primeşte tranşă nouă de Remdesivir

Spitalul Victor Babeş din Timişoara primeşte tranşă nouă de Remdesivir

O nouă tranşă de Remdesivir a ajuns la Spitalul Victor Babeş din Timişoara. Este vorba despre 100 de doze din antiviralul utilizat în tratamentul pacienţilor infectaţi cu virusul SARS CoV-2. 

Medicamentele au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş din Timişoara. Acestea au fost aduse în regim de urgenţă, de la Bucureşti, cu ajutorul unui echipaj al ISU Timiş.
Cutiile cu Remdesivir de la Bucuresti au fost livrate reprezentanţilor spitalului din Timişoara.

„Le mulţumesc colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru ajutorul pe care ni l-au dat. Datorită lor, medicamentul a ajuns de urgenţă la Timişoara şi am putut să începem să îl administrăm pacienţilor noştri”, a declarat Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş din Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici