Steve Bannon, fost consilier al lui Trump, cere „capul” lui Anthony Fauci şi al şefului FBI, Christopher Ray

2247 afișări
Imaginea articolului Steve Bannon, fost consilier al lui Trump, cere „capul” lui Anthony Fauci şi al şefului FBI, Christopher Ray

Inamicul numărul unu al lui Trump rămâne doctorul Anthony Fauci. Cel puţin aşa îl consideră susţinătorii lui, care îi cereau să îl demită.

Steve Bannon, fost consilier al lui Trump şi proprietar al site-ului proTrump Breitbart a cerut nici mai mult nici mai puţin decât capul lui Fauci şi al şefului FBI, Christopher Ray, într-o emisiune în direct, postată pe reţelele sociale. Facebook a retras filmul după zece ore şi fusese vizionat de 200.000 de oameni, iar Twitter a închis complet contul lui Bannon.

Procurorii din New York au deschis un dosar penal, dar avocaţii nu vor să îl mai reprezinte pe Bannon, aşa că audierea s-a amânat. În timp ce atacurile din tabăra Trump la adresa infecţionistului şef al Americii se înmulţesc, de trei zile cifrele confirmă estimările lui Fauci, anume că Statele Unite vor avea mai mult de 100.000 de cazuri pe zi. Dar medicul le cere oamenilor să reziste în case. 

„Cred că ideea unui vaccin care este la orizont le va da oamenilor putere să mai reziste în case. Este o oboseală Covid-19 la nivel mondial, oamenii sunt obosiţi de restricţii şi asta e înţeles. Nu doar din punct de vedere al confortului, ci şi economic, oamenii îşi pierd joburile.”

Anthnoy Fauci crede că, până la vaccin, soluţia pentru a rezista în pandemie sunt testele antigen. 

„Cred că testele rapide antigen, care nu sunt scumpe şi dau rezultatul în 15 minute, nu doar că vor fi importante, vor fi absolut esenţiale. Sper că vom avea, şi în Statele Unite şi în alte ţări, în curând, un test care se face acasă. ”

Infecţionistul american crede că teste rapide făcute acasă le vor permite americanilor să se adune în jurul mesei de Ziua Recunoştinţei sau de Crăciun, fără teama că vor lua virusul de la cei dragi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici