Tânărul din Gorj confirmat cu virusul COVID-19 se simte bine

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, vineri, că tânărul din Gorj, la care a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus şi care este internat la Institutul Matei Balş, se simte bine şi nu are, în continuare, simptome specifice îmbolnăvirii.

728 afișări
Imaginea articolului Tânărul din Gorj confirmat cu virusul COVID-19 se simte bine

Tânărul din Gorj, confirmat cu virusul COVID-19, se simte bine

Starea tânărului din judeţul Gorj, depistat pozitiv cu virusul Covid-19 şi aflat în carantină la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti, este bună.

În continuare, bărbatul nu are simptome caracteristice infectării cu acest virus.

„Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Tânărul din Gorj, primul român infectat cu noul coronavirus, a ajuns, joi dimineaţa, la Institutul Matei Balş din Capitală. Acesta a fost transportat din Gorj de un echipaj SMURD.

Autorităţile au anunţat miercuri seara că primul pacient diagnosticat cu noul coronavirus în România este un bărbat dintr-o comună din Gorj.

„În urma testării făcute persoanelor din judeţul Gorj care au întrat în legătură cu cetăţeanul italian din Rimini am descoperit primul caz de infectare cu coronavirus. Este vorba de o persoană total asimptomatică”, a spus Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tânăr,
gorj,
covid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici