Ţara de 260 de milioane de locuitori care a anulat toate zborurile şi croazierele până în iunie. Anunţul oficialilor

Indonezia va interzice toate călătoriile aeriene şi maritime până în iunie, au declarat oficialii joi, această decizie vine în urma opririi răspândirii coronavirusului în timpul Ramadanului.

2775 afișări
Imaginea articolului Ţara de 260 de milioane de locuitori care a anulat toate zborurile şi croazierele până în iunie. Anunţul oficialilor

Ţara de 260 de milioane de locuitori care a anulat toate zborurile şi croazierele până în iunie. Anunţul oficialilor

 

Conform The Guardian, oficialii vor anula până pe 1 iunie zborurile şi croazierele pentru a nu se produce noi focare de infecţii cu noul coronavirus, în timpul Ramadanului, care a început pe 23 aprilie şi dureză până pe 23 mai. Decizia vine, după ce Guvernul indonezian a interzis exodul anual pentru Eid al-Fitr, vacanţă care marchează sfârşitul Ramadanului, când milioane de oameni călătoresc din oraşele mari în locurile sau satele lor natale.
 
Pentru a evita o catrastrofă, autorităţile au interzis Ramadanul pentru a diminua răspândirea coronavirusului în toată Indonezia. De asemenea, preşedintele Joko Widodo a făcut un anunţ şi le-a spus cetăţenilor să nu călătorească în această perioadă
 
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Transporturilor a declarat că noua măsură implementată nu se va aplica transporturilor de mărfuri, de urgenţă sau cele diplomatice. De asemenea, vor fi scutite repatrierile cetăţenilor indonezieni din străinătate şi a străinilor care locuiesc în arhipelagul din Asia de Sud-Est. „Se aplică atât călătoriilor comerciale interne, cât şi internaţionale, dar există câteva excepţii”, a spus purtătorul de cuvânt, Adita Irawati.
 
Începând de joi, Indonezia a confirmat 7.775 de cazuri de COVID-19 şi 647 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici