Testele COVID-19, „rocket science” pentru Elon Musk: A primit două rezultate pozitive, dar şi două negative în 24 de ore

  • Elon Musk nu mai ştie ce să creadă: are sau nu COVID-19?
  • A făcut 4 teste rapide într-o singură zi, dar rezultatele au fost diferite
  • Pentru rezultatul testului PCR, considerat mai sigur, are de aşteptat 24 de ore
2979 afișări
Imaginea articolului Testele COVID-19, „rocket science” pentru Elon Musk: A primit două rezultate pozitive, dar şi două negative în 24 de ore

FOTO: Profimedia

Elon Musk a anunţat vineri, pe Twitter, că a primit rezultatul testelor pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Dar care e concluzia? Nu se ştie, pentru că testele au fost atât pozitive, cât şi negative.

Musk povesteşte că are „simptome tipice răcelii”, care coincid cu cele asociate bolii COVID-19, relatează Forbes. Miliardarul a fost testat de patru ori în decurs de o zi. A fost folosit acelaşi tip de test, BD Veritor, dar şi acelaşi aparat. Până şi personalul medical a rămas neschimbat, doar rezultatele au făcut diferenţa.

Acest tip de test rapid oferă rezultatul în 15 minute, pe baza unor probe nazale. Totuşi, testul BD Veritor nu a fost încă aprobat de FDA, Administraţia Alimentelor şi Medicamentelor din SUA. Rezultatele oferite nu sunt 100% sigure, cu atât mai mult cu cât încărcătura virală ar putea fi prea mică pentru a o detecta.

Cum iese Elon Musk din încurcătură? Face mai multe teste, dar PCR. De data aceasta va aştepta 24 de ore pentru un rezultat pe care să se poată baza. În prezent, testele PCR sunt considerate cea mai bună opţiune pentru testarea precisă a COVID-19.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici