UEFA a dezminţit că există o dată limită pentru încheierea acestui sezon al Ligii Campionilor

  • UEFA a dezminţit o informaţie apărută în presa din Germania, acolo unde au fost interpretate greşit declaraţiile preşedintelui Aleksander Ceferin
  • "Preşedintele a fost foarte clar când a spus că nu poate oferi date precise despre încheierea sezonului", se arată în comunicatul UEFA
  • Informaţia era că UEFA ar fi stabilit data de 3 august, dată limită pentru a încheia sezonul 2019-2020 al Ligii Campionilor
240 afișări
Imaginea articolului UEFA a dezminţit că există o dată limită pentru încheierea acestui sezon al Ligii Campionilor

UEFA a dezminţit că există o dată limită pentru încheierea acestui sezon al Ligii Campionilor - DE PUBLICAT

UEFA a emis un comunicat de presă în care a dezminţit o informaţie apărută în presa din Germania, în publicaţia Zdf, acolo unde s-a scris că 3 august ar fi data limită de disputare a sezonului 2019-2020 al Ligii Campionilor. "Acest lucru nu este adevărat" a fost notat în comunicatul emis de UEFA. 

"Preşedintele a fost foarte clar când a spus că nu poate oferi date precise despre încheierea sezonului. Prioritatea numărul unu a tuturor membrilor grupului este păstrarea sănătăţii publice", se arată în comunicatul UEFA, potrivit marca.com.

În plus, în comunicatul UEFA este notat faptul că de pe 17 martie se discută cu Asociaţiile Cluburilor Europene şi ligile europene toate opţiunile pentru desfăşurarea sezonului până la final. 

"Una dintre variantele analizate este să se joace în lunile iulie şi august, dacă este nevoie, depinde de autorizaţiile autorităţilor naţionale", se mai precizează în informarea UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici