Un alt preşedinte are COVID-19. Armen Sarkissian se află internat la Londra, acolo unde a petrecut Anul Nou

Preşedintele Armeniei, Armen Sarkissian, are COVID-19 şi este izolat la Londra, acolo unde a petrecut Anul Nou, împreună cu familia sa, scrie TASS. Armen Sarkissian îşi va desfăşura activitatea de la distanţă.

556 afișări
Imaginea articolului Un alt preşedinte are COVID-19. Armen Sarkissian se află internat la Londra, acolo unde a petrecut Anul Nou

Preşedintele Armeniei, Armen Sarkissian, are COVID-19

Agenţia Rusă de presă, TASS, scrie că preşedintele Armeniei, Armen Sarkissian, a fost testat pozitiv pentru COVD-19, potrivit informaţiilor publicate marţi în ziarul Hraparak, care citează Biroul Executiv al preşedintelui.

„Preşedintele Armen Sarkissian s-a văzut de Anul Nou la Londra cu familia şi nepoţii săi. La 3 ianuarie, Sarkissian a fost supus unei intervenţii chirurgicale la picior, la Londra. Astfel, preşedintele a dezvoltat şi simptome ale noului coronavirus. Testul său a fost pozitiv. Preşedintele Sarkissian se auto-izolează şi îşi va continua temporar activităţile de la distanţă", a transmis Biroul Executiv al preşedintelui armean.

Înainte de a fi ales preşedinte al Armeniei, în 2018, Armen Sarkissian a fost ambasador al Armeniei în Marea Britanie, astfel că o parte din familia sa locuieşte în capitala Marii Britanii.

Cazurile de coronavirus din Armenia au crescut cu 324 în ultimele 24 de ore, ajungând la 160.544. Patruzeci de pacienţi cu COVID-19 au murit în spitale, în total fiind raportate 2.878 de decese. Aproximativ 5,5% din populaţia Armeniei, care este de 2,9 milioane de locuitori, a contractat boala, potrivit TASS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici