Vaccinare pe note muzicale în Madrid. Asistenţii medicali au primit o surpriză de ziua lor

  • Asistenţi medicali din Madrid au primit o surpriză muzicală.
  • Un cvartet a răsunat la un centru de vaccinare din Spania.
  • Ziua Internaţională a Asistentului Medical se celebrează pe 12 mai.
94 afișări
Imaginea articolului Vaccinare pe note muzicale în Madrid. Asistenţii medicali au primit o surpriză de ziua lor

Sursa foto: NewsChain

Personalul unui centru de vaccinare în masă din Madrid a fost răsplătit cu un concert de muzică clasică pentru a marca Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali.

Surpriza muzicală, un cvartet de coarde, a răsunat pe stadionul Wiznik pentru personalul medical şi pentru persoanele de 60 de ani aflate acolo pentru a se vaccina împotriva COVID-19.

Mai multe petreceri de stradă la care au participat tineri au avut loc recent în Spania, când ţara a pus capăt stării de urgenţă.

„Astăzi, de Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, ni s-a oferit un mare cadou, un cvartet muzical. Dar cadoul pe care noi, asistenţii, l-am dori cel mai mult este ca tinerii să folosească măsuri de protecţie împotriva Covid-19. Pandemia nu s-a terminat”, a spus Fatima Alba, asistentă.

Ziua internaţională a Asistenţilor Medicali se organizează anual pentru a le mulţumi asistenţilor din întreaga lume pentru munca depusă.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici