Vaccinul anti COVID-19 Pfizer a fost administrat pentru prima dată astăzi. Prima persoană din lume vaccinată este o femeie de 90 de ani

  • Vaccinul Pfizer a ajuns în braţul primului beneficiar.
  • O femeie în vârstă de 90 de ani din Irlanda de Nord a fost vaccinată marţi dimineaţa.
20098 afișări
Imaginea articolului Vaccinul anti COVID-19 Pfizer a fost administrat pentru prima dată astăzi. Prima persoană din lume vaccinată este o femeie de 90 de ani

Vaccinul anti COVID-19 Pfizer a fost administrat pentru prima dată astăzi. FOTO Captură video news.sky.com

O femeie de 90 de ani din Irlanda de Nord este prima persoană care a primit vaccinul pentru Covid-19 al Pfizer-BioNtech, conform news.sky.com.
 
Astfel, a început campania de vaccinare în Marea Britanie. 
 
Femeia de 90 de ani, Margaret Keenan a spus, după momentul vaccinării că s-a simţit „foarte privilegiată” să primească leacul, care este şi un „cadou” de naştere. 
 
Marea Britanie a comandat 40 de milioane de doze de vaccin, dar doar 800.000 doze vor fi disponibile în primul val de vaccinare care a început marţi.  Vaccinul se administrează în două doze injectate la diferenţă de cel puţin trei săptămâni una de cealaltă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici