"Viaţa noastră nu va mai fi niciodata ca în era pre-coronavirus" Previziuni sumbre din partea expertului ales de Trump să învingă COVID-19

  • SUA e cea mai afectată ţară din lume de coronavirus, cu peste 360.000 de persoane infectate
  • Omul ales de Trump să combată pandemia spune că civilizaţia nu va mai fi niciodată la fel
  • Dar va fi mai bine şi vom funcţiona ca societate, spune el
7811 afișări
Imaginea articolului "Viaţa noastră nu va mai fi niciodata ca în era pre-coronavirus" Previziuni sumbre din partea expertului ales de Trump să învingă COVID-19

"Viaţa noastră nu va mai fi niciodata ca în era pre-coronavirus" Previziuni sumbre din partea expertului ales de Trump să învingă COVID-19

Lumea nu va mai fi niciodată la fel, chiar dacă va fi găsit un vacin pentru coronavirus, a declarat Dr. Anthony Fauci, expertul american în boli infecţioase. SUA e cea mai afectată naţiune din lume, cu peste 367.000 de cazuri şi aproape 11.000 de morţi în doar câteva săptămâni.

Americanii se pregătesc pentru momente negre: apogeul estimat pe 16 aprilie, când sunt aşteptaţi 3000 de morţi pe zi din cauza COVID-19.

Fauci, omul care le vorbeşte în fiecare zi americanilor despre situaţia de criză, a făcut o previziune sumbră în faţa camerelor. "Nu cred că ne vom putea întoarce vreodată la viaţa de dinainte de coronavirus. Adică nu putem să ne comportăm ca şi cum nu avem o problemă cu coronavirusul. Viaţa aşa cum o ştim noi nu cred că mai este posibilă până când populaţia va fi complet protejată.

Când spun să revenim la normal, ma gândesc la ceva foarte diferit de ceea ce trăim acum. O să ne revenim gradual până la punctul în care vom putea funcţiona din nou ca societate. Dacă vrei să ajungi la era pre-coronavirus, asta s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată în sensul că ameninţarea va continua să existe"
, a spus Fauci.

Totuşi, Fauci a ţinut să încheie optimist şi a anunţat că o serie de vaccinuri şi terapii sunt în lucru. "Sunt convins că n-o să mai trecem prin ce trecem acum. Dacă asta înseamnă să revenim la normal, atunci o să revenim la normal", a spus medicul.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici