Vicepremierul Belgiei s-a chinuit să-şi pună masca. Opoziţia: ”La fel de bine s-a descurcat şi în gestionarea crizei de coronavirus”. VIDEO

  • Vicepremierul Belgiei, pus la încercare. Koen Geens a reuşit cu greu să îşi pună masca de protecţie, în timpul unei vizite oficiale.
  • Opoziţia a profitat de ocazie şi i-a reproşat că la fel de bine s-a descurcat şi în gestionarea crizei coronavirus.
  • Autoarea seriei Harry Potter i-a luat apărarea. Spune că şi ea ar păţi acelaşi lucru, dacă s-ar afla în faţa camerelor de filmat.
2752 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Belgiei s-a chinuit să-şi pună masca. Opoziţia: ”La fel de bine s-a descurcat şi în gestionarea crizei de coronavirus”. VIDEO

Sursă foto: Twitter/ Tom Van Grieken

Să porţi mască se poate dovedi o adevărată provocare. Vicepremierul Belgiei a simţit-o pe pielea lui. El s-a chinuit ceva să îşi pună masca de protecţie în timpul unei vizite oficiale. “Cred că am urechile prea mari” a glumit demnitarul belgian.

Opozanţii nu au ratat momentul şi spun că este o ilustrare perfectă a modului cum guvernul a gestionat criza decalnşată de epidemie de coronavirus. Belgia este printre statele europene cele mai afectate. Ţara are aproape 50.000 de îmbolnăviri şi peste 7.700 de morţi. Măştile de protecţie le-au dat bătăi de cap şi altor politicieni. Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, într-unul din rarele momente când a purtat mască, s-a chinuit ceva să şi-o pună pe faţă. Prin aceeaşi provocare a trecut şi omologul său din Africa de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici