VIDEO: Angajaţii care lucrează de acasă fac haz de necaz. De epidemie te poţi feri, dar hărţuirea sexuală te găseşte şi acasă

  • Angajaţii care au ales să lucreze de acasă s-au trezit că se hărţuiesc sexual singuri arată un clip umoristic realizat de The Mash Report pentru BBC.
  • Clipul intitulat ”W**king from home” (M***a de acasă) a fost difuzat la finalul lunii februarie.
  • The Mash Report este un program umoristic difuzat de BBC Two.
3352 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Angajaţii care lucrează de acasă fac haz de necaz. De epidemie te poţi feri, dar hărţuirea sexuală te găseşte şi acasă

Sursa foto: Facebook

Carantina are umorul ei şi britanicii de la The Mash Report au găsit problema care se feresc de noul coronavirus lucrând de acasă: S-au întâlnit cazuri de angajaţi care lucrează de acasă şi s-au hărţuit sexual singuri.

Clipul intitulat ”W**king from home” (M***a de acasă) a fost difuzat la finalul lunii februarie, dar odată cu măsurile luate pentru prevenirea răspândirii Covid-19 şi-a găsit un nou public online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici