3.500 de artişti participă între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul George Enescu

3.500 de artişti vor participa între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul Internaţional George Enescu, a anunţat miercuri Raluca Turcan, ministrul Culturii.

111 afișări
Imaginea articolului 3.500 de artişti participă între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul George Enescu

3.500 de artişti participă între 27 august şi 24 septembrie la Festivalul George Enescu

Potrivit acesteia, orchestre de renume mondial, dirijori şi solişti premiaţi vor urca pe scenele din Bucureşti, la Sala Palatului, Ateneul Român, Sala Radio, Sala Auditorium şi Teatrul Odeon pe parcursul a 29 de zile de festival.

„Aştept cu entuziasm să asist la concertele programate de maestrul Cristian Măcelaru, Director Artistic al Festivalului şi de neobosita echipă Artexim. Sunt convinsă că această nouă ediţie va continua drumul început de la primul concert al Festivalului Enescu, susţinut în 1958”, a scris pe Facebook Raluca Turcan.

Ea anunţă că la Bucureşti vor putea fi văzuţi artişti precum maestrul Zubin Mehta, preşedinte de Onoare al Festivalului, Sir Simon Rattle, Yuja Wang, David Grimal sau Gautier Capuçon.

„Festivalul Enescu este un proiect strategic pentru România, un brand de ţară, motiv pentru care l-am sprijinit cu toate resursele disponibile încă din primele zile ale mandatului meu la Ministerul Culturii”, arată Raluca Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici