A murit Joe Lara, vedeta din „Tarzan: The Epic Adventures”

  • Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures” din 1996, a murit sâmbătă.
  • Un avion de mici dimensiuni, cu Lara în el, s-a prăbuşit într-un lac din Tennessee, potrivit autorităţilor locale şi Associated Press.
  • Joe Lara avea 58 de ani.
3562 afișări
Imaginea articolului A murit Joe Lara, vedeta din „Tarzan: The Epic Adventures”

Joe Lara

Soţia sa, autoarea şi fondatoarea unui program de dietă, Gwen Lara, a fost, de asemenea, implicată în accident, împreună cu alte cinci persoane. Autorităţile au indicat că nu au existat supravieţuitori în accident.

Micul avion, un Cessna C501, s-a prăbuşit în lacul Percy Priest lângă Smyrna, Tennessee, după ce a decolat sâmbătă la aproximativ 11 dimineaţa, a declarat Administraţia Federală a Aviaţiei. Avionul se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida.

Născut în San Diego, California, la 2 octombrie 1962, Lara este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 şi a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune„ American Cyborg: Steel Warrior ”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) şi „Doomsdayer”( 2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
actor,
deces,
joe lara

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici