A murit o actriţă din distribuţia celebrului film "Sunetul Muzicii" - VIDEO

Charmian Carr, iubită de fani pentru rolul fiicei rebele Liesl Von Trapp din filmul premiat cu Oscar "The Sound of Music", a murit duminică la vârsta de 73 de ani, potrivit unui anunţ al familiei sale.

2742 afișări
Imaginea articolului A murit o actriţă din distribuţia celebrului film "Sunetul Muzicii" - VIDEO

A murit o actriţă din distribuţia celebrului film "Sunetul Muzicii"

Carr a murit din cauza unor complicaţii ale unei forme rara de demenţă în suburbia Woodland Hills din Los Angele, potrivit unui anunţ al familiei sale.

Carr avea în jur de 20 de ani când a jucat rolul lui Liesl, cel mai mare dintre cei şapte copii ai văduvei căpitanului Von Trapp, interpretat de Christopher Plummer, în musicalul "Sunetul Muzicii", ]în care rolul principal a fost interpretat de Julie Andrews.

Scena de dans romantic cu prietenul său din film Rolfe într-un chioşc pe timp de furtună, în timp ce canta ""Sixteen Going On Seventeen" este considerată una dintre scenele cele mai fermecătoare ale filmului.

După rolul din "Sunetul Muzicii", Carr a apărut în musical-ul de televiziune "Evening Primrose", cu Anthony Perkins, dar apoi s-a retras din cariera actoricească pentru a porni o afacere de design interior şi pentru a-şi clădi o familie.

Dar entuziasmul generat de filmul "Sunetul Muzicii" a rămas nediminuat, iar în 2000, ea a început să organizeze spectacole de muzică cu piese de pe coloana sonoră a filmului în Statele Unite, care au atras mii de fani îmbrăcaţi precum personajele lor preferate din film.

Carr a scris, de asemenea, două cărţi, "Forever Liesl" în 2000, în care a detaliat realizarea filmului "Sunetul Muzicii, şi "Scrisori către Liesl" în 2001, care a fost inspirată de email-ulurile fanilor pe care le-a primit din întreaga lume.

Carr s-a născut în Chicago, pe 27 decembrie 1942, dar s-a mutat în California, atunci când avea 13 ani. Actriţa are doi copii şi patru nepoţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici