A murit scriitorul francez Dominique Lapierre

Scriitorul francez Dominique Lapierre, autor de bestseller-uri internaţionale, a murit la vârsta de 91 de ani.

217 afișări
Imaginea articolului A murit scriitorul francez Dominique Lapierre

Hepta

Scriitorul francez Dominique Lapierre a semnat mult timp în „Paris Match” şi a scris bestseller-uri precum „Oraşul bucuriei”, "Mai mare decât iubirea", „Arde Parisul” sau „Cinci nopţi trecute în Bhopal”, a murit la vârsta de 91 de ani, relatează ANSA.

Informaţia a fost confirmată de editura Mondadori.

Două dintre cărţile lui Lapierre - „Arde Parisul? şi „Oraşul bucuriei” - au fost transformate în filme.

În 1982, cu sprijinul Mariei Tereza de Calcutta, Lapierre a fondat, împreună cu soţia sa, o asociaţie căreia i-a donat jumătate din drepturile de autor, în favoarea şcolilor şi centrelor de luptă împotriva leprei şi tuberculozei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici