Acasă are, din 14 septembrie, o grafică de post nouă

Postul Acasă are, din 14 septembrie, o grafică de post nouă, lansată în acelaşi timp cu grila de toamnă.

204 afișări
Imaginea articolului Acasă are, din 14 septembrie, o grafică de post nouă

Acasă are, din 14 septembrie, o grafică de post nouă (Imagine: Acasă Tv)

Diana Dumitrescu

Poveşti fascinante, un decor de vis, două zile de filmare, actori în posturi inedite - acestea sunt ingredientele care au fost necesare pentru realizarea clipurilor de post pe care telespectatorii le vor vedea, din această toamnă, Acasă.

Vedetele Acasă au interpretat roluri dintre cele mai variate, au îmbrăcat rochii de prinţesă create de Radu Mada şi costume de Cupidon. Diana Dumitrescu a intrat perfect în rolul Frumoasei adormite, dar şi în cel al Cenuşăresei.

Adela Popescu a fost o croitoreasă care visa la Făt Frumos, dar şi prinţesa care transformă o broască într-un prinţ printr-un simplu sărut, iar Nicoleta Luciu, în premieră, poartă ochelari şi interpretează rolul unei tocilare care se va întâlni cu marea iubire, în persoana lui Denis Ştefan.

Mircea Solcanu a jucat rolul lui Cupidon, cel care îi săgetează pe cei doi îndrăgostiţi, iar prezentatorul "Poveştirilor de noapte", Cabral, a îmbrăcat hainele unui prinţ. Toate vedetele Acasă au intrat cu drag în pielea personajelor de poveste pe care le vor aduce, din 14 septembrie, în casele telespectatorilor.

Filmările pentru grafica de toamnă a postului Acasă au avut loc timp de două zile, pe platourile din Buftea şi au fost realizate de o echipă de profesionişti coordonată de regizorul Manu Kadosh, cel care a semnat imaginea filmului "Fire and Ice", o producţie a MediaPro Pictures. Pentru clipurile ce conţin noua grafică de post care vor fi difuzate în această toamnă Acasă s-a realizat un decor special, doar cu alb şi roşu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici