Acces gratuit la "mady-baby.edu", la Noaptea Albă a Bucureştiului

Teatrul Foarte Mic din Bucureşti va pune în scenă, în mod gratuit pentru public, spectacolul "mady-baby.edu" de Gianina Cărbunariu, pe 22 septembrie, manifestarea fiind inclusă pe lista evenimentelor ce vor avea loc în Noaptea Albă a Bucureştiului.

3 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit la "mady-baby.edu", la Noaptea Albă a Bucureştiului

Acces gratuit la "mady-baby.edu", la Noaptea Albă a Bucureştiului

Potrivit Teatrului Mic, spectacolul începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

"mady-baby.edu" este un spectacol despre trei tineri care părăsesc România pentru o ţară mai "cool". Mădălina devine prostituată, Voicu proxenetul ei, iar Bogdan, victima lor. Textul Gianinei Cărbunariu vorbeşte deschis despre vulnerabilitate şi lipsa reperelor. Preţul plătit de ei este pierderea inocenţei.

Distribuţia este formată din Mădălina Ghiţescu, Rolando Matsangos şi Răzvan Oprea, iar Gianina Cărbunariu, una dintre cele mai pregnante voci ale noii generaţii din teatru, semnează şi textul, şi regia. Scenografia aparţine Alinei Herescu, în timp ce mişcarea scenică este asigurată de Carmen Coţofană. Proiecţiile multimedia din spectacol sunt asigurate de Maria Draghici şi Tudor Petre.

"mady-baby.edu" a participat, în 2006, la New Drama Festival de la Moscova, la Bienala de teatru de la Wiesbaden şi la Festivalul Francophonie Métissée de la Paris. Anul acesta, spectacolul s-a jucat în cadrul Festivalului Nová Drama de la Bratislava şi în cadrul unei expoziţii la Muzeul Culturii Lumii din Göteborg.

Recent aderat la clubul european al Nopţilor Albe, Bucureştiul programează mai multe spectacole ale unor artişti locali sau din străinătate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 18.00 şi 4.00 dimineaţa. Este pentru prima dată când Primăria Capitalei organizează o astfel de Noapte Albă - eveniment care se mai desfăşoară în alte cinci capitale europene: Roma, Paris, Bruxelles, Riga şi Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici