Acces gratuit pentru pensionari la spectacole ale Teatrului Metropolis

Teatrul Metropolis lansează proiectul social "Seniori, la teatru!", în cadrul căruia pensionarii vor avea acces gratuit la câteva dintre spectacolele instituţiei.

97 afișări
Imaginea articolului Acces gratuit pentru pensionari la spectacole ale Teatrului Metropolis

"Azilul de noapte", după textul lui Maxim Gorki, este regizat de Mircea Marin (Imagine: Teatrul Metropolis)

Programul Metropolis se desfăşoară cu ocazia Zilei internaţionale a Persoanelor Vârstnice (1 octombrie).

În cadrul acestui proiect vor fi programate spectacole la care accesul se va face pe baza cuponului de pensie.

Spectacolele "Crimă la Howard Johnson", programat în ziua de 2 octombrie, şi "Azilul de noapte", programat pe 8, 9 şi 10 octombrie, de la ora 19.00, sunt dedicate pensionarilor, prin Programul Social al Primăriei Municipiului Bucureşti.

"Crimă la Howard Johnson" este regizat de Emanuel Pârvu, care face parte şi din distribuţie, alături de Marius Gâlea şi Alexandra Ioniţă.

"Azilul de noapte", după textul lui Maxim Gorki, este regizat de Mircea Marin şi îi are în distribuţie printre alţii, pe Ştefan Radof, Mircea Rusu şi Gavril Pătru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici