Actorul Bryan Marshall, cunoscut din franciza "James Bond", a murit la 81 de ani

Actorul britanic Bryan Marshall, cunoscut din franciza "James Bond", unde a jucat alături de Roger Moore, a murit la vârsta de 81 de ani, potrivit bfmtv.com.

131 afișări
Imaginea articolului Actorul Bryan Marshall, cunoscut din franciza "James Bond", a murit la 81 de ani

Actorul Bryan Marshall, cunoscut din franciza "James Bond", a murit la 81 de ani

Bryan Marshall, care a murit marţi, a jucat alături de Roger Moore în lungmetrajul "The Spy Who Loved Me" (1977), din franciza de succes "James Bond".

Actorul, cunoscut şi pentru numeroase roluri în producţii de televiziune britanice, a mai jucat alături de Helen Mirren şi Bob Hoskins în filmul poliţist "The Long Good Friday", lansat în 1980.

Marshall s-a mutat în Australia în 1983, unde a jucat în mai multe seriale, printre care "Neighbours" şi "Home and Away".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici