Video Actorul Radu Beligan a fost internat în spital

Actorul Radu Beligan a fost internat în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, sâmbătă seară, din cauza unei suferinţe la coloana vertebrală, a declarat pentru MEDIAFAX Gheorghe Iana, managerul unităţii sanitare.

7 afișări

Iana a precizat că, în cazul maestrului, este vorba de o suferinţe mai vechi, dar că aceasta a fost agravată, motiv pentru care medicii au hotărât internarea sa şi acordarea tratamentului specific.

Teatrul Naţional Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că reprezentaţia de la ora 19.00 a spectacolului "Take, Ianke şi Cadîr", de Victor Ion Popa, de la Sala Mare, a fost suspendată din cauza stării de sănătate a actorului Radu Beligan.

Din distribuţia spectacolului regizat de Grigore Gonţa mai fac parte actorii Marin Moraru, Gheorghe Dinică, Valentin Uritescu, Silvia Năstase, Monica Davidescu, Mihai Călin.

Potrivit unor surse, Radu Beligan ar fi căzut pe scări, sâmbătă, fisurându-şi o vertebră, însă acesta se află în spital, în afara oricărui pericol.

Conform declaraţiilor medicilor, Beligan a suferit, în urma căzăturii de sâmbătă, o fractură cervicală, de aceea i-au pus deja un guler de protecţie în jurul gâtului.

"Starea actorului este foarte bună. Este jovial şi cooperant. Totuşi, în urma investigaţiilor imagistice, respectiv computer tomograf şi rezonanţă magnetică, i-a fost montat un guler cervical pentru imobiliza zona afectată de căzătură'', a spus medicul de urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici