Actriţa Dina Cocea a încetat din viaţă

Actriţa Dina Cocea a încetat din viaţă, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată în urmă cu câteva zile.

600 afișări
Imaginea articolului Actriţa Dina Cocea a încetat din viaţă

Actriţa Dina Cocea a încetat din viaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat agenţiei MEDIAFAX că Dina Cocea, în vârstă de 96 de ani, a făcut stop cardiac.

Actriţa fusese internată marţea trecută, în comă, la Secţia de terapie intensivă a unităţii medicale.

Trupul neînsufleţit al actriţei Dina Cocea va fi depus în foaierul Teatrului Naţional Bucureşti joi, între orele 10.00 şi 13.00, a declarat pentru MEDIAFAX Ion Caramitru, directorul instituţiei de spectacole şi preşedintele Uniunii Teatrale din România (UNITER).

Potrivit lui Caramitru, înmormântarea va avea loc în aceeaşi zi, la cimitirul Bellu.

Regretată de toată lumea, dispariţia actriţei Dina Cocea, "una dintre cele mai mari actriţe ale scenei româneşti", după cum a numit-o actorul Florin Zamfirescu, este o mare pierdere pentru lumea teatrului şi pentru lumea filmului.

BIO: Actriţa Dina Cocea, o viaţă în slujba teatrului românesc

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici