Actriţa Lisa Banes a murit lovită de un scuter în timp ce traversa strada

  • Lisa Banes, starul din filmul Gone Girl, a murit la vârsta de 65 de ani.
  • Actriţa a suferit un accident în New York, a anunţat soţul Kathryn Kranhold.
  • Lovită de un scuter pe 4 iunie, femeia a murit 10 zile mai târziu.
5442 afișări
Imaginea articolului Actriţa Lisa Banes a murit lovită de un scuter în timp ce traversa strada

Foto: Profimedia

Actriţa Lisa Banes a decedat luni, 14 iunie, fiind victima unui accident. Lisa a fost lovită de un scuter sau de o motocicletă, în timp ce traversa o stradă de lângă Lincoln Center din New York City.

Lisa a murit după ce a suferit un „traumatism cerebral traumatic” ca urmare a accidentului care a avut loc la începutul acestei luni.

Actriţa a fost „lovită de un scuter sau de o motocicletă în timp ce traversa o stradă, pe 4 iunie”, au anunţat apropiaţii. Ea a murit luni, la spitalul Mount Sinai Morningside, la vârsta de 65 de ani.

Reprezentantul actriţei a zis: „Suntem bolnavi de inimă pentru trecerea tragică şi lipsită de sens a Lisei. A fost o femeie cu un mare spirit, bunătate şi generozitate, dedicată muncii sale, fie pe scenă, fie în faţa camerei”.

Într-o declaraţie pentru New York Daily News, soţul actriţei a făcut apel pentru depistarea celui care a omorât-o pe Lisa: „Dacă cineva are informaţii despre şoferul scuterului, îi rugăm să apeleze poliţia”.

Lisa Banes a fost o actriţă americană nominalizată la premiul Drama Desk pentru cea mai bună actriţă într-o piesă de teatru în 1984 pentru Isn't it Romantic? şi a câştigat un premiu mondial de teatru în 1981 pentru interpretarea sa ca Alison Porter Off-Broadway în Look Back in Anger.

În filme, a apărut în Cocktail (1988), Freedom Writers (2007), Gone Girl (2014) şi în rolul lui Hollis în A Cure for Wellness (2016).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici