Adele a susţinut primul său concert cu public din ultimii 5 ani. Un eveniment i-a întrerupt prestaţia

Adele şi-a încântat fanii în Hyde Park, în Londra, cu primul său concert public din ultimii 5 ani, potrivit BBC.

1411 afișări
Imaginea articolului Adele a susţinut primul său concert cu public din ultimii 5 ani. Un eveniment i-a întrerupt prestaţia

Adele a susţinut primul său concert cu public din ultimii 5 ani. Un eveniment i-a întrerupt prestaţia

Adele le-a spus fanilor că este „extrem de fericită” să se întoarcă pe scenă. Concertul din Hyde Park a fost primul ei concert cu public din ultimii 5 ani.

Artista a oprit la un moment dat concertul, în timpul piesei „Hello”, după ce a observat că cineva din public avea nevoie de asistenţă. Adele a chemat paza, pentru a-l scoate din mulţime .

Fanii au salutat-o pe cântăreaţă pentru că a fost atât de grijulie, subliniind că nu numai că a chemat un steward pentru a salva fanul, dar s-a apropiat pentru a putea vedea ea însăşi ce se întâmplă, potrivit metro.co.uk.

Adele şi-a reluat rapid concertul şi a continuat să cânte timp de două ore pentru 65.000 de fani din oraşul ei natal, care au fost încântaţi de spectacolul oferit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adele,
concert,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici