Adelin Petrişor va fi reporter special al postului Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrişor va fi, începând cu luna iulie, reporter special al postului Realitatea TV, în echipa de ştiri a acestei televiziuni urmând să intre şi operatorul Dan Gecui, cel care i-a fost alături lui Petrişor în realizarea majorităţii reportajelor exclusive.

306 afișări
Imaginea articolului Adelin Petrişor va fi reporter special al postului Realitatea TV

Adelin Petrişor va fi reporter special al postului Realitatea TV (Imagine: Mediafax Foto)

"E un pas înainte. Mi-a fost destul de greu după ce am lucrat 9 ani în Antene, unde am foarte mulţi prieteni pe care-i respect şi care m-au ajutat în carieră. Din fericire, sunt un tip norocos şi am foarte mulţi prieteni în Realitatea TV, care, sunt convins, mă vor ajuta pe mai departe", a declarat Adelin Petrişor.

"Le mulţumesc deopotrivă celor de la Antene, pentru sprijin, şi celor de la Realitatea TV, care m-au primit în echipa lor", a mai continuat jurnalistul.

Despre importanţa alăturării lui Adelin Petrişor echipei Realitatea TV, directorul executiv al postului, Cătălin Popa, a declarat: "Prin cooptarea lui Adelin Petrişor, departamentul nostru de ştiri a câştigat un coleg pe măsura profesionalismului şi performanţelor care caracterizează această echipă. Suntem mândri să-l avem alături de noi şi aşteptăm cu nerăbdare primele exclusivităţi din ţară şi din străinătate, acolo unde se află subiectele cu miză deosebită".

Pe 16 iunie, Adelin Petrişor a declarat pentru MEDIAFAX că a demisionat din funcţia de corespondent special al postului Antena 1, precizând că hotărârea sa este "irevocabilă".

"Nu vreau să vorbesc despre motive. Mă privesc pe mine şi pe şefii mei. Oricum, cei nouă ani petrecuţi în Antenă au fost foarte importanţi pentru mine şi le sunt recunoscător oamenilor de aici. Hotărârea mea este însă irevocabilă!", a spus atunci Adelin Petrişor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici