Adina Pintilie participă în competiţia festivalului de la Trieste

"Balastiera #186", de Adina Pintilie, participă în competiţia de scurtmetraj a Festivalului Internaţional de Film de la Trieste (15 - 22 ianuarie), informează site-ul oficial al evenimentului, care împlineşte, de altfel, 20 de ani de la înfiinţare.

18 afișări
Imaginea articolului Adina Pintilie participă în competiţia festivalului de la Trieste

Adina Pintilie participă în competiţia festivalului de la Trieste

"Balastiera #186", realizat în 2007, spune o poveste despre singurătate, în care personajul principal se întâlneşte cu un înger.

Festivalul de la Trieste este cunoscut datorită faptului că promovează cinematografia din centrul şi estul Europei.

Anul acesta, festivalul se deschide cu filmul Madonnei, "Filth and Wisdom", în care apare şi solistul trupei Gogol Bordello, Eugene Hutz.

Competiţia de la Trieste include 12 filme, printre care se numără "Delta", de Kornél Mundruczó, "Snow", de Aida Begić, şi "Tulpan", de Sergej Dvortsevoi.

Citeşte şi:

Filme de Adina Pintilie şi Radu Jude, premiate în Croaţia

Filme de Lucian Pintilie şi Adina Pintilie, la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova

Adina Pintilie - premiul pentru regie, la Festivalul de Film "Cronograf"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici