Adrian Despot, Călin Goia şi Jojo, în primul episod al "Expediţiei Cartoon Network"

Tineri aventurieri se vor bucura de sfaturile unor artişti precum Călin Goia, Adrian Despot şi Nicole Cherry pentru a rezolva probele date de gazda emisiunii, Jojo, în primul episod al emisiunii pentru copii "Expediţia Cartoon Network" - o versiune modernă a unei vânători de comori.

345 afișări
Imaginea articolului Adrian Despot, Călin Goia şi Jojo, în primul episod al "Expediţiei Cartoon Network"

Adrian Despot, Călin Goia şi Jojo, în primul episod al "Expediţiei Cartoon Network" (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

Cartoon Network dă startul primei producţii locale, "Expediţia Cartoon Network" - versiunea modernă a unei vânători de comori, unde şase echipe formate din trei copii primesc ajutorul unei vedete pentru a rezolva probele puse la cale de gazda emisiunii, Jojo (Cătălina Grama).

În prima producţie locală Cartoon Network, tinerii aventurieri s-au bucurat de sfaturile şi îndrumările artiştilor Călin Goia, Adrian Despot, Giulia Anghelescu, Nicole Cherry, Andreea Ibacka şi Vladimir Drăghia.

Primul episod al producţiei "Expediţia Cartoon Network" va fi difuzat sâmbătă, 5 martie, de la 11.45. În fiecare dintre cele şase episoade, copiii vor fi îndrumaţi şi vor face echipă cu un invitat special pentru a înfrunta trei provocări diferite, date de gazda emisiunii. Fiecare probă le va verifica participanţilor fie cunoştiinţele, fie abilităţile tehnice, fie pe cele sportive. În prima ediţie a "Expediţiei Cartoon Network", fiecare echipă va fi însoţită şi va primi spijinul unei celebrităţi. Cele şase echipe au explorat un decor misterios din apropierea localităţii Bayrischzell, Bavaria, de lângă Munchen, şi s-au confruntat cu o mulţime de provocări pentru a rezolva fiecare test. Dacă echipele reuşeau să ducă la bun sfârşit sarcina, atunci ele primeau o medalie CN care, la final, se transforma în bani reali pentru a îndeplini visul echipei.

"Expediţia Cartoon Network a reprezentat pentru mine o evadare din cotidian, o retrăire a copilăriei şi o zi plină de aer curat, aventuri şi distracţie. Am cunoscut trei băieţi simpatici şi dezghetaţi, dornici să dezlege enigmele şi să ducă la bun sfârşit misiunile primite. A fost o plăcere să pot să-i îndrum şi să-i ajut în momentele în care aveau nevoie", a mărturisit Călin Goia.

La rândul său, gazda emisiunii, Jojo, a spus: "Experienţa a fost incredibilă! Întreaga echipă a fost deosebită, iar concurenţii minunaţi! Aş repeta oricând experienţa! Am stat de multe ori cu sufletul la gură pentru că au existat câteva probe chiar foarte complicate."

Filmările au avut loc în vara anului trecut. "Expediţia Cartoon Newtork" este o adaptare după formatul original german "Spurensuche", care a câştigat premiul "Der weiße Elefant Kids Media", în cadrul festivalului Filmfest Munchen 2012.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici