Adrian Enache, despre Cornel Fugaru: Cred că îngerii aveau nevoie de un lider acolo sus

Cântăreţul Adrian Enache a declarat, pentru MEDIAFAX, că refuză să creadă că "Bebe Fugaru nu mai este", precizând că s-a format ca artist profesionist în casa lui Cornel Fugaru.

358 afișări
Imaginea articolului Adrian Enache, despre Cornel Fugaru: Cred că îngerii aveau nevoie de un lider acolo sus

Adrian Enache, despre Cornel Fugaru: Cred că îngerii aveau nevoie de un lider acolo sus (Imagine: Lucian Alecu/Mediafax Foto)

"Refuz să cred că Bebe Fugaru nu mai este, dar cred că îngerii aveau nevoie de un lider acolo sus (...) Este dramatic pentru mine. Acum o oră am fost pus în situaţia să vorbesc despre Mădălina Manole, de la moartea căreia se împlineşte mâine un an, şi acum să vorbesc despre decesul Bebe Fugaru. Este cumplit ce mi se poate întâmpla mie, care iubesc atât de mult artiştii", a spus Adrian Enache.

Cântăreţul mai spune că s-a format ca artist profesionist în casa lui Cornel Fugaru. "Sper ca Mirela (soţia lui Cornel Fugaru, n.r.) să fie puternică. Cred că este marele necaz al vieţii ei. Au fost o familie foarte unită. Este cumplit", a mai spus Adrian Enache.

Totodată, Adrian Enache a spus că una dintre cele mai frumoase amintiri care îl leagă de Cornel Fugaru este imnul naţionalei de fotbal a României în 1994. Melodia "Să fii cel mai bun" a fost compusă de Cornel Fugaru, fiind interpretată de Adrian Enache, Monica Anghel, Vlad Fugaru şi Aurelian Temişan.

Compozitorul Cornel Fugaru a murit miercuri, la ora 13.50, la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, unde era internat din cauza unei maladii cronice grave, potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici