Alec Baldwin a dat în judecată persoanele implicate în manipularea armei cu care a tras

Actorul Alec Baldwin, în încercarea de a-şi reabilita numele, a dat în judecată 4 persoane implicate în manipularea armei încărcate cu care a tras, ucigând-o pe Halyna Hutchins în timpul unor filmări din 2021 în New Mexico.

431 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin a dat în judecată persoanele implicate în manipularea armei cu care a tras

Alec Baldwin a dat în judecată persoanele implicate în manipularea armei cu care a tras

Baldwin a depus o plângere la Curtea Superioară din Los Angeles, invocând neglijenţa unora dintre persoanele date deja în judecată de o supervizoare de scenariu, Mamie Mitchell. Printre altele, acesta solicită o parte din orice daune pe care Mitchell le-ar putea câştiga.

Este unul dintre numeroasele litigii care decurg din tragedia din 21 octombrie 2021, care face, de asemenea, obiectul unei anchete penale şi ar putea duce la acuzaţii din partea statului New Mexico.

Plângerea lui Baldwin vizează patru persoane, conform Reuters.

Toţi cei patru au fost, de asemenea, numiţi ca inculpaţi, alături de Baldwin, în procesul iniţial intentat de o supervizoare de scenariu, care a susţinut că filmările i-au provocat grave tulburări emoţionale.

"Această tragedie s-a întâmplat deoarece gloanţe reale au fost livrate pe platou şi încărcate în armă, Gutierrez-Reed nu a verificat cu atenţie gloanţele sau arma, Halls nu a verificat cu atenţie arma şi totuşi a anunţat că arma era sigură înainte de a i-o înmâna lui Baldwin, iar Zachry nu a dezvăluit faptul că Gutierrez-Reed a acţionat imprudent în afara platoului de filmare şi că reprezenta un risc pentru siguranţa celor din jurul ei", se arată în plângerea lui Baldwin.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal în octombrie 2021 cu o armă de recuzită cu care Baldwin repeta o scenă pe platoul de filmare la pelicula "Rust”.

FBI stabilise că Alec Baldwin a apăsat pe trăgaciul armei cu care a împuşcat-o din greşeală pe Hutchins. Acest lucru a contrazis versiunea actorului, care susţinea că nu a declanşat arma. Baldwin spunea, pentru ABC News, în octombrie 2021, că nu a apăsat niciodată pe trăgaciul pistolului şi că acesta s-a descărcat singur la eliberarea ciocanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
baldwin,
judecată,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici