Alec Baldwin va fi judecat pentru omor involuntar în moartea Halynei Hutchins

132 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin va fi judecat pentru omor involuntar în moartea Halynei Hutchins

Alec Baldwin va fi judecat pentru omor involuntar în moartea Halynei Hutchins

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost împuşcată cu o armă pe care o folosea Baldwin pe platoul de filmare al filmului Rust, un western care se filma în New Mexico.

Regizorul Joel Souza a fost, de asemenea, rănit în incident.

Procesul lui Baldwin este programat să aibă loc în luna iulie, notează BBC.

Actorul a susţinut că nu a apăsat pe trăgaci. De asemenea, el a susţinut că nu este vinovat pentru moartea directoarei de imagine, deoarece nu ştia că arma conţinea gloanţe reale şi pentru că nu trebuia să existe muniţie reală pe platou.

În aprilie, armuriera filmului Rust, Hannah Gutierrez-Reed, a fost condamnată la 18 luni de închisoare. Ea a făcut apel la condamnare săptămâna trecută.

Baldwin, în vârstă de 66 de ani, a fost pus sub acuzare în ianuarie de un mare juriu care a adus o nouă acuzaţie de omor involuntar, după ce procurorii au declarat că existau noi probe medico-legale. El a pledat nevinovat.

Acuzaţii similare împotriva actorului premiat cu Emmy au fost retrase anul trecut, cu doar două săptămâni înainte de începerea unui proces penal împotriva sa.

Avocaţii lui Baldwin au depus o cerere de respingere a cazului la începutul acestei luni, acuzând procurorii de „denigrare imorală" şi de „încălcarea aproape a tuturor regulilor din carte" pentru a obţine o acuzaţie din partea marelui juriu împotriva actorului.

Într-o decizie luată vineri seara, un judecător a respins cererea de a renunţa la caz, respingând argumentele potrivit cărora procesul marelui juriu a fost părtinitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
alec baldwin,
proces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici