"Alex şi Morris", pentru a suta oară, la Teatrul Mic

Spectacolul "Alex şi Morris" de Michael Elkin, regizat de Gelu Colceag, cu Ştefan Iordache şi Mitică Popescu în rolurile pricipale, va avea reprezentaţia cu numărul o sută pe 25 ianuarie, la Teatrul Mic, transmite instituţia.

2 afișări
Imaginea articolului "Alex şi Morris", pentru a suta oară, la Teatrul Mic

"Alex şi Morris", pentru a suta oară, la Teatrul Mic

Alături de cei doi actori, pe scena Teatrului Mic va putea fi văzută şi Dana Dembinski-Medeleanu.

"Spectacolul s-a bucurat, de-a lungul timpului, de cronici favorabile şi de un mare succes la public", potrivit comuncatului teatrului.

Ştefan Iordache şi Mitică Popescu se află la 27 de ani de la prima lor colaborare pe scenă, în "Emigranţii" de Slawomir Mrozek, în regia lui Mircea Daneliuc.

În "Alex şi Morris", regizat de Gelu Colceag, cei doi se prezintă în faţa publicului cu partituri aparent simple. Ştefan Iordache este un bătrîn evreu orgolios şi aparent cinic. Mitică Popescu, unul naiv şi sincer. Se tachineză permanent. Ambii ascund calităţi surprinzătoare.

Într-un azil de bătrîni, Alex este nevoit să se înveţe cu compania unui coleg de cameră, Morris, cu o personalitate total diferită de a lui. Micile evenimente din sanatoriu, tabieturile lor de oameni în vîrstă, amintirile pe care le deapănă îi fac să străbată un drum sinuos dinspre antipatie spre amiciţie. Din ţinta ironiilor, Morris devine un prieten, aproape singurul pe care Alex îl are pe lume. Jocul de-a şoarecele şi pisica se transformă într-o caldă alinare a suferinţelor de bătrîni singuri.

"Alex şi Morris" este un spectacol despre viaţă, visuri, regrete. O poveste sensibilă despre oameni care redescoperă valorile prieteniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici