Alexandru Tomescu, invitat special la un concert caritabil, care va avea loc joi, la Teatrul Odeon

Violonistul Alexandru Tomescu este invitat special la concertul caritabil "Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit", care va avea loc joi, de la ora 18.30, în Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti.

177 afișări
Imaginea articolului Alexandru Tomescu, invitat special la un concert caritabil, care va avea loc joi, la Teatrul Odeon

Alexandru Tomescu, invitat special la un concert caritabil, care va avea loc joi, la Teatrul Odeon (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto)

Concertul caritabil "Pentru ca poveştile triste să aibă un final fericit!" are ca scop atragerea de fonduri pentru sprijinul şi extinderea proiectelor destinate copiilor şi tinerilor defavorizaţi, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Evenimentul este realizat sub patronajul Ambasadei Austriei, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi cu sprijinul Teatrului Odeon.

Alexandru Tomescu a câştigat cele mai mari competiţii muzicale ale lumii, de la Concursul "Paganini" şi Marguerite Long-Jacques Thibaud la Concursul Internaţional de vioară "George Enescu".

Alexandru Tomescu a câştigat în 2013, pentru a doua oară, în urma unui concurs naţional organizat de Ministerul Culturii, dreptul de a cânta pentru următorii cinci ani pe vioara Stradivarius Elder Voicu. Vioara Stradivarius Elder, folosită timp de patru decenii de Ion Voicu, este considerată a fi una dintre cele mai frumoase şi bine conservate viori Stradiovarius din lume.

Cu o carieră desfăşurată în toată lumea şi succese în săli precum Théâtre des Champs Elysées-Paris, Carnegie Hall - New York şi Metropolitan Arts Centre-Tokio, Alexandru Tomescu a ales România, propunând publicului, an de an, în concerte live, fără pauză şi fără partitură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici