Amazon va începe în acest an producţia serialului "Fallout", bazat pe cunoscutul joc video

Serialul Fallout, bazat pe jocul post-apocaliptic al celor de la Bethesda, realizat de Jonathan Nolan şi de Kilter Films a Lisei Joy, avansează, anunţă publicaţia Deadline, citată de Engadget.

296 afișări
Imaginea articolului Amazon va începe în acest an producţia serialului "Fallout", bazat pe cunoscutul joc video

Sursa foto: Bethesda Game Studios

Producţia urmează să înceapă anul acesta, iar Nolan va regiza primul episod al serialului.

Studiourile Amazon au dezvăluit, de asemenea, că Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) şi Graham Wagner (Silicon Valley) au fost angajaţi ca producători principali.

"Fallout este una dintre cele mai mari serii de jocuri din toate timpurile", au declarat anul trecut Joy şi Nolan. "Fiecare capitol al acestei poveşti cu o imaginaţie nebună ne-a costat nenumărate ore pe care am fi putut să le petrecem cu familia şi prietenii. Aşa că suntem incredibil de entuziasmaţi să ne asociem cu Todd Howard şi cu restul nebunilor geniali de la Bethesda pentru a aduce la viaţă acest univers masiv, subversiv şi întunecat de amuzant cu Amazon Studios."

Jocul Fallout are loc într-un pustiu cauzat de un război nuclear în 2077. Acest lucru poate părea destul de sumbru, dar se pare că serialul va avea umor şi trimiteri la fanteziile nucleare din filmele de serie B.

Serialul face parte dintr-un mare acord global încheiat de Nolan şi Joy cu Amazon Studios, care a licenţiat drepturile pentru Fallout în 2020. Deocamdată, nu există detalii despre acţiune sau cine ar putea juca în serial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici