Dezvăluire: Pictorul misterios ascuns sub pseudonimul „Rhed” este fiul Madonnei

PageSix dezvăluie că în spatele pseudonimului Rhed, un pictor în plină afirmare, se ascunde fiul în vârstă de 21 de ani al vedetei şi regizorului pop Guy Ritchie.

1329 afișări
Imaginea articolului Dezvăluire: Pictorul misterios ascuns sub pseudonimul „Rhed” este fiul Madonnei

Madonna şi fiul său

S-a descoperit că fiul vedetei pop Madonna, în vârstă de 63 de ani, şi fostul ei soţ Guy Ritchie, în vârstă de 53 de ani, unul dintre cei mai iubiţi regizori britanici ai generaţiei sale, este pictor de profesie.

Artistul misterios stă ascuns în spate pseudonimul „Rhed”, un nume apreciat pe piaţa de artă, cunoscut pentru o serie de expoziţii la galeria Tanya Baxter Contemporary din Chelsea, vestul Londrei, unde expune din 2018.

Lucrările sale sunt listate pe site-ul Artsy, operele având sume de până la 24.000 de lire sterline (puţin sub 29 de mii de euro).

Cu toate acestea, de când PageSix a dezvăluit că celebrul „fiu al” se ascunde în spatele numelui de scenă „Rhed”, criticii şi publicul au început să se întrebe dacă succesul artistului se datorează talentului său sau contează numele părinţilor săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici