Amintirile lui Petre Daea cu actorul Mitică Popescu

Ministrul Agriculturii Petre Daea rememorează ultima întâlnire cu marele actor Mitică Popescu şi spune despre el că a fost „un om între oameni, un artist pentru noi, un cavaler cunoscut şi recunoscut”.

807 afișări
Imaginea articolului Amintirile lui Petre Daea cu actorul Mitică Popescu

Amintirile lui Petre Daea cu actorul Mitică Popescu

Petre Daea scrie, marţi seara, pe pagina sa de Facebook că „s-a oprit inima marelui actor, Mitică Popescu” şi rememorează ultima întâlnire cu marele actor,

„Pentru cei care l-au văzut, cunoscut şi cu siguranţă apreciat, marele actor rămâne o figură emblematică a vieţii spirituale româneşti. Într-o zi de sâmbătă a lunii noiembrie, marele actor a venit la Târgul de produse agroalimentare din curtea Ministerului Agriculturii. O zi minunată pentru agricultorii români, care l-au putut vedea în modestia existenţei sale, cumpărând produsele celor ce se întreceau să-l servească, purtându-i astfel recunoştinţă pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul carierei sale. Am avut fericita ocazie şi marea plăcere să-i pot strânge mâna şi să stăm de vorbă cu acea ocazie. Un om între oameni, un artist pentru noi, un cavaler cunoscut şi recunoscut”, spune ministrul Agriculturii.

Daea spune că preţuindu-l pe marele actor, „slobozim lacrima părerii de rău că nu-l mai putem vedea”. Petre Daea adaugă că tot timpul „îl vom reţine în minte şi în sufletul nostru” pe marele actor.

Actorul Mitică Popescu a murit marţi la vârsta de 86 de ani. Acesta era internat la Spitalul Elias din Capitală de la sfârşitul lunii decembrie. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Elias din Capitală, Mitică Popescu a fost internat în Spitalul Elias în data de 27 decembrie 2022, iar situaţia medicală s-a agravat în data de 30 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici