Anca Simina de la Gândul şi Roxana Pricop de la ZF, premiate la "Tânărul Jurnalist al Anului"

Jurnalista Anca Simina, de la ziarul Gândul, şi jurnalista Roxana Pricop, de la Ziarul Financiar, au fost premiate miercuri seară, în concursul „Tânărul Jurnalist al Anului”, cu premiul Freedom House pentru actualitate internă, respectiv pentru economie.

160 afișări
Imaginea articolului Anca Simina de la Gândul şi Roxana Pricop de la ZF, premiate la "Tânărul Jurnalist al Anului"

Anca Simina

Anca Simina, jurnalistă la Gândul, a primit distincţia Freedom House pentru actualitate internă ca urmare a seriei de articole pe subiectul locuinţelor RA-APPS.

Roxana Pricop, de la Ziarul Financiar, a câştigat premiul „Tânărul Jurnalist al Anului” la secţiunea Economie, distincţie acordată pentru articolele despre miza noii legi a retrocedărilor şi despre sistemul de pensii private.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici