André Rieu susţine, joi seară, repetiţii pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Violonistul André Rieu se află, joi seară, pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, unde susţine repetiţii, alături de orchestra sa şi Gheorghe Zamfir, pentru seria de şapte concerte pe care le va susţine în perioada 5 - 14 iunie.

1264 afișări
Imaginea articolului André Rieu susţine, joi seară, repetiţii pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti

André Rieu susţine, joi seară, repetiţii pe scena din Piaţa Constituţiei din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

André Rieu a sosit la Bucureşti joi, în jurul orei 13.00, fiind întâmpinat de jurnalişti pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Amabil şi zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a făcut fotografii alături de câţiva fani.

"Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din România. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză", le-a spus André Rieu jurnaliştilor.

De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială, pe care a folosit-o anterior doar în concertele din Maastricht. "Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu", a spus acesta.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, André Rieu spune că i-ar plăcea ca în zilele următoare, când va avea timp liber, să viziteze oraşul Bucureşti.

Accesul publicului la cele şapte concerte pe care violonistul André Rieu le va susţine în România, în zilele de 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie, se va face începând cu ora 18.00, iar show-ul va începe la ora 20.30.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele şapte zile de concert şi se adresează tuturor participanţilor.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face pe la cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces.

Biletul achiziţionat pentru concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depăşesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 şi 7 iunie, vor putea fi ridicate şi achiziţionate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale, cât şi prin intermediul reţelei Eventim şi al platformei online www.eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), bidoane din plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto şi video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgenţă. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările şi prejudiciile materiale sau de orice altă natură. Organizatorul îşi rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranţa şi confortul celorlalţi. În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizator.

(Serviciul Foto al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini de la montarea scenei din Piaţa Constituţiei)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici