Andrei Boncea se alătură TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susţinând un workshop

Andrei Boncea, un nume greu în producţia de film şi serial din România, se alătură echipei TV & Film Academy by Ruxandra Ion şi va susţine workshopul "My Art is Entertainment", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

736 afișări
Imaginea articolului Andrei Boncea se alătură TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susţinând un workshop

Andrei Boncea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cunoscută drept cea mai profesionistă şi complexă şcoală de profil din acest moment, din ţara noastră, datorită paletei de cursuri (actorie, regie şi producţie tv şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil), metodologiei, locaţiei şi profesorilor (Carmen Tănase, Teo Trandafir, Marian Râlea, Adela Popescu, Mircea Gheorghiu, Radu Grigore, Alma Bacula şamd), TV & Film Academy by Ruxandra Ion va organiza şi o serie de workshopuri tematice, pentru cursanţii săi.

Marea noutate este cooptarea unui alt nume greu în producţia de film şi serial din România. Andrei Boncea se alătură şi el echipei de profesori TV & Film Academy by Ruxandra Ion, susţinând workshopul "My Art is Entertainment". Workshopul este unul de creaţie şi dezvoltare pentru cinema şi televiziune şi este o ocazie unică pentru oricine de a învăţa direct de la Andrei Boncea.

Pe partea de actorie, pentru copiii până în 14 ani, Marian Râlea şi Ioana Blaj vor susţine un workshop intitulat "Făt-Frumos şi Ileana Cosânzeana, Romeo şi Julieta, Flynn şi Rapunzel poţi fi chiar tu!". Workshopul este menit, prin activităţi creative orientate vârstei lor, să le stimuleze copiilor capacitatea de comunicare, interacţiune, de a-şi dezvolta expresivitatea şi dezinvoltura, de a lucra în echipă.

Workshopul "Romeo şi Julieta, Tarzan şi Jane, Edward şi Bella, Monica şi Dănuţ, Felix şi Otilia" este un workshop de actorie pentru cei cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani care, pe lângă dezvoltarea abilităţilor de comunicare, expresivitate şi actorie, le va lărgi cursanţilor orizonturile, printr-o incursiune şi în literatura română şi universală. Workshopul va fi susţinut de Carmen Tănase şi Adela Popescu.

Radu Grigore şi Mircea Gheorghiu îi vor purta pe cei cu vârsta de peste 18 ani în lumea lui "Romeo şi Julieta, Doamna T şi Ted Vasilescu şi Bonnie şi Clyde". În timpul workshopului, cursanţii vor intra în pielea personajelor pe care le vor interpreta şi vor fi realizate filmuleţe, pe care, ulterior, le va vedea toată lumea pe YouTube.

Ruxandra Ion şi Iulia Rugină vor susţine un workshop de "Cultură cinematografică" menit să îmbogăţească cultura cinematografică a cursanţilor academiei. Fiecare cursant va putea privi şi evalua, altfel, ca un profesionist, un film de ficţiune. Tot Ruxandra Ion va susţine un workshop intitulat "Created by", un workshop în care se îmbină producţia, scenaristica, dezvoltarea unui concept, a unei idei de proiect de ficţiune şi implementarea acestuia. Acesta este un workshop complex şi extrem de necesar creativilor.

Crina Mardare, cel mai bun profesor de canto din România, va organiza, în cadrul academiei Ruxandrei Ion, un workshop de canto, prin care va împărtăşi din experienţa unei cariere excepţionale în domeniu şi, în acelaşi timp, va căuta să descopere noi talente pe care să le pregătească pentru a deveni marii cântăreţi de mâine.

Victoria Bucun, "Vica", coregrafa cea mai apreciată de la "Dansez pentru tine", dar şi cea care a semnat toate coregrafiile LaLa Band, atât din serial, cât şi din concerte, va susţine un workshop de dans contemporan, prin care îi va învăţa pe cursanţi cum să-şi exprime sentimentele prin dans, cum să creezi emoţii, cum să-ţi lucrezi corpul şi trăirile.

O altă noutate absolută pentru şcolile de profil din România va fi workshopul de "Montaj şi efecte speciale", susţinut de doi mari profesionişti în domeniu, Mihai Mitici şi Alex Ciocan, prin care cursanţii vor avea ocazia să înţeleagă cum se fac efectele speciale (atât la filmele de referinţă, cât şi la serialele româneşti); cei care au ca pasiune crearea de filmuleţe pentru YouTube şi nu numai vor putea învăţa tainele montajului şi ale creării efectelor speciale.

"Regie de clipuri" este un alt workshop inovator marca Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, ce va fi susţinut de Alex Fotea şi Liviu Neagoe. Astfel, visul va deveni realitate pentru cei cărora le place să facă videoclipuri pe YouTube şi vor să o facă, de acum, la un al nivel.

Dorian Popa şi Radu Mada vor susţine workshopul "Vreau să arăt ca un star", un workshop de styling, nutriţie, prin care cei care îl vor urma vor învăţa, de la A la Z, cum să arate şi să se poarte, în public, ca un artist.

Înscrierile au început şi se pot face atât online, pe site-ul academiei, www.academytv.ro, dar şi la sediul din strada Căderea Bastiliei, numărul 41 (în perioada 20 decembrie - 6 ianuarie şcoala este închisă, înscrierile putând fi făcute exclusiv online).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici