Animale rare sculptate în nisip, într-o expoziţie, la Moscova (Galerie Foto)

O expoziţie de sculpturi în nisip reprezentând animale rare de pe cele cinci continente a fost deschisă, joi, la Moscova, aceasta fiind organizată cu sprijinul Fondului Mondial pentru Natură (WWF).

399 afișări
Imaginea articolului Animale rare sculptate în nisip, într-o expoziţie, la Moscova (Galerie Foto)

Animale rare sculptate în nisip, într-o expoziţie, la Moscova

Operele prezentate în expoziţie, care este deschisă până la 15 septembrie în grădina botanică a Universităţii Lomonossov din Moscova, au fost realizate de peste 20 de sculptori în nisip, din 12 ţări, precum Germania, Austria, Iran, Mexic, Olanda, Ucraina sau Rusia.

GALERIE FOTO

Sculpturile care înfăţişează animale rare, printre care un urs panda în mărime naturală, sunt acompaniate de texte care îi învaţă pe vizitatori despre ce trebuie să facă pentru a le proteja.

Arta sculpturii în nisip a apărut în anii '80, în SUA.

Începând cu 1990, în Canada este organizat un campionat mondial de sculptură în nisip.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici