Apropo.ro sponsorizează orice utilizator cu afişe electorale online

În pragul alegerilor locale, site-ul www.apropo.ro dă posibilitatea oricărui utilizator să ironizeze campania electorală construindu-şi afişe electorale online cu poza proprie şi exersând acţiunea de ştampilare a buletinelor de vot, online.

20 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro sponsorizează orice utilizator cu afişe electorale online

Apropo.ro sponsorizează orice utilizator cu afişe electorale online

Până pe data de 15 iunie, data celui de-al doilea tur de scrutin, internauţii care s-au plictisit de clasicele promisiuni electorale pot iniţia propria campanie parodică. Cum orice campanie începe cu afişe electorale, utilizatorii care intră pe www.apropo.ro/afise işi pot crea într-un minut propriul afiş, fără să fie nevoie de fonduri de campanie atrase mai mult sau mai puţin ilicit.

Procedeul este simplu. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să aleagă ce afiş i se potriveste cel mai bine (Primarul la frecat menta, Primăriţa anticorupţie, Primarul Hip-Hop sau Primar în oraşul lui Papură Vodă) şi să îşi upload-eze o poză.


Fiecare afiş este prevăzut cu un slogan electoral, însă utilizatorii cu insiraţie şi talent la comunicare politică le pot completa cu mesaje proprii.


Utilizatorii care nu se văd în postura de candidaţi, pot exersa pe www.apropo.ro rolul de votant. Site-ul pune la dispoziţia acestora un joc în care oricine îşi poate exersa îndemânarea la ştampilatul buletinelor de vot. Jocul îi va antrena pe utilizatori pentru momentul alegerilor pentru că întocmai ca în lumea reală, ştampilarea unui buletin de vot poate aduce beneficii sau poate avea efecte negative. Efectele pozitive îi vor aduce utilizatorului puncte, în timp ce efectele negative îi vor scadea scorul.


După ce a adus în premieră pe internet căsătoriile online şi a continuat seria iniţiativelor inedite cu interpretarea parodica a campaniei electorale online, www.apropo.ro pregăteşte utilizatorilor noi premiere.


Pentru userii care nu sunt fani ai campaniei electorale sau vor si alte motive pentru a se distra, www.apropo.ro a pregătit peste 500 de jocuri online şi o aplicaţie de felicitări electronice ce pot fi personalizate cu poza şi mesajele utilizatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici