Ascultă SMART RADIO | Bob Geldof: Un concert ca Live Aid nu mai e posibil. Internetul a făcut lumea ”prea individualistă”

Cântăreţul Bob Geldorf spune că un concert de amploarea Live Aid nu mai poate avea loc pentru că internetul a făcut lumea ”prea individualistă”, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru piesele artistului în playlistul zilei.

219 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Bob Geldof: Un concert ca Live Aid nu mai e posibil. Internetul a făcut lumea ”prea individualistă”

Sursă foto: Profimedia

Bob Geldof afirmă că muzica rock and roll nu mai este în centrul culturii contemporane. Artistul spune că internetul a schimbat lumea într-un loc al individualismului şi al reducţionismului.

Cântăreţul spune şi că un eveniment de amploarea Live Aid nu ar mai avea cum să aibă loc astăzi pentru că lumea a devenit ”prea individualistă”.

Solistul trupei irlandeze Boomtown Rats a făcut aceste comentarii într-un interviu realizat pentru a promova primul album lansat de grup după 36 de ani.

Geldof, acum în vârstă de 68 de ani, a fost unul dintre organizatorii concertului legendar Live Aid, din 1985, care a avut scopul de a strânge fonduri pentru ajutorarea celor care se luptau cu foametea în Etiopia.

”Am avut un impact uriaş. 1,2 miliarde de persoane, 95% din aparatele tv de pe Glob au urmărit acel concert”, spune Geldorf. ”Lucrurile se schimbă, dar instrumentul schimbării nu mai este plauzibil. Rockul a fost punctul central al culturii noastre timp de 50 de ani. Internetul a descompus lumea în spaţii ale individualismului şi totul este mult mai uşor de folosit de către cei care preferă autoritarianismul”, a comentat Geldorf.

Piesele interpretate de Geldorf se aud la Smart Radio. Playlistul poate fi accesat aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici