Ascultă SMART RADIO | Eminem a lansat „provocarea Godzilla”, îndemnându-şi fanii să cânte la fel de repede ca el

Eminem a lansat ”provocarea Godzilla” şi le cere fanilor să cânte la fel de repede ca el, arată Smart Stret, păstrând un loc special în playlist pentru piesele cunoscutului artist.

1340 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Eminem a lansat „provocarea Godzilla”, îndemnându-şi fanii să cânte la fel de repede ca el

Ascultă SMART RADIO | Eminem a lansat „provocarea Godzilla”, îndemnându-şi fanii să cânte la fel de repede ca el

Cunoscutul rapper a primit un mare număr de demonstraţii ca urmare a provocării lansate.

Pentru piesa ”Godzilla”, de pe cel mai recent album, ”Music To Be Murdered By”, Eminem pronunţă 224 de cuvinte în 31 de secunde. Eminem şi-a provocat fanii să egaleze sau să întreacă performanţa pe care a reuşit-o el pentru piesa ”Godzilla”, de pe albumul ”Music To Be Murdered By”.

Artistul a arătat că nu se fereşte să meargă în continuare dincolo de limitele măiestriei sale.

”Bagă venin şi dă-i afară #ProvocareaGodzilla a început. Cine poate să le scuipe?!”, a întrebat Eminem. Provocarea vine la o săptămână după ce vedeta a scos pe piaţă pe neaşteptate un nou album, ”Music To Be Murdered By”.

Piesele lui Eminem se aud la Smart Street. Playlistul Smart Street poate fi ascultat aici: https://www.smartradio.ro/radio/street/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
eminem,
radio,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici