Ascultă SMART RADIO | The Weeknd a lansat videoclipul ”Blinding Lights”, inspirat de Michael Jackson şi de filmul ”Drive”

Muzicianul canadian The Weeknd a lansat marţi videoclipul ”Blinding Lights”, inspirat de Michael Jackson şi de filmul ”Drive”, arată Smart On Trend

158 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | The Weeknd a lansat videoclipul ”Blinding Lights”, inspirat de Michael Jackson şi de filmul ”Drive”

Ascultă SMART RADIO | The Weeknd a lansat videoclipul ”Blinding Lights”, inspirat de Michael Jackson şi de filmul ”Drive”

Artistului canadian The Weeknd a lansat videoclipul celui mai recent single al său numit ”Blinding Lights”.

Producţia continuă povestea clipului realizat de muzician pentru piesa ”Heartless”, filmat în Las Vegas.

Regizorul Anton Tammi a adus în prim-plan secvenţe a căror idee a fost preluată de la clipurile realizate în timp pentru Michael Jackson şi din pelicula ”Drive”.

Imaginile pot fi văzute aici https://youtu.be/4NRXx6U8ABQ

Abel Makkonen Tesfaye s-a născut în 1990 şi a ajuns cunoscut folosind numele de scenă The Weeknd. Este cântăreţ, compozitor, actor şi producător muzical canadian.

Piesele Weeknd se găsesc în playlistul Smart On Trend. Playlistul Smart On Trend poate fi ascultat aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici