Au apărut amintiri din epoca de aur. Fostul secretar personal al lui Ceauşescu a lansat o carte

  • Fostul secretar personal al lui Ceauşescu a lansat o carte de dezvăluiri din acea perioadă.
  • Cartea se numeşte „În ochiul ciclonului”.
  • Constantin Boştină a lucrat cu Nicolae Ceauşescu doi ani şi jumătate.
  • Ion Cristoiu: „Ceauşescu o folosea pe Elena ca pe omul rău”.
3666 afișări
Imaginea articolului Au apărut amintiri din epoca de aur. Fostul secretar personal al lui Ceauşescu a lansat o carte

Au apărut amintiri din epoca de aur. Fostul secretar personal al lui Ceauşescu a lansat o carte

Au apărut detalii ascuse din viaţa fostului cuplul prezidenţial Nicolae şi Elena Ceauşescu. Le-a scos la suprafaţă fostul secretar personal al lui Ceauşescu. Sunt scrise toate într-o carte de memorii ale lui Constantin Boştină. Le povesteşte în stilul propriu, maestrul Ion Cristoiu.

„Elena Ceauşescu era o nevastă. Adică, până la un anumit punct, cicălea de îl scotea…cum se mai întâmplă uneori. Ceauşescu o folosea pe ea ca omul rău. Era poliţistul rău. Când voia să scape de un document sau de o insistenţă a unuia din Comitetul Politic Executiv îl punea să treacă pe la ea.”, a spus Ion Cirstoiu. 

30 de ani a durat până a luat naştere această carte. Autorul mărturiseşte că sunt amintiri ale unor evenimente trăite de el, nu auzite de la alţii. 

„Cartea o gândeasc de vreo 30 de ani. Nu vreau, prin această carte, să încercăm o reabilitare a lui Ceauşescu. Am avut doi ani şi jumătate din viaţa mea, de dimineaţă până seara, lângă Ceauşescu.”, a povestit Constantin Boştină. 

Constantin este invitat la Interviurile lui Cristoiu, în seara asta, de la ora 20:00.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici