Autobiografia lui Bono: solistul U2 susţine că mafia i-a ameninţat familia

Bono se mândreşte cu soţia Ali Hewson şi cu cele două fiice: Eve şi Jordan.

523 afișări
Imaginea articolului Autobiografia lui Bono: solistul U2 susţine că mafia i-a ameninţat familia

Autobiografia lui Bono: solistul U2 susţine că mafia i-a ameninţat familia

Un turneu al lui Bono urmează să înceapă la New York şi va ajunge în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franţa şi în Spania. Dar nu pentru vreun concert, ci pentru o autobiografie.

Bono, 62 de ani, cântăreţul trupei U2, muzician şi activist cunoscut în întreaga lume, şi-a încredinţat povestea paginilor unei cărţi, „Surrender, 40 de cântece, o poveste”, un volum care va fi lansat abia peste câteva săptămâni

Primele detalii despre carte au venit la festivalul literar din Chelthenham. Volumul cuprinde detalii inedite, inclusiv ameninţări la adresa autorului, a soţiei şi a copiilor lui din partea IRA, a mafiei irlandeze şi a extremei drepte americane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici