Băsescu: Am intervenit la TVR, pentru că nu am constatat interesul celorlalţi jurnalişti

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la RTV, că a ales acest canal mass media pentru exprimarea unei poziţii în problema intervenţiei militare internaţionale în Libia pentru că "nu a constatat interesul celorlalţi jurnalişti".

43 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am intervenit la TVR, pentru că nu am constatat interesul celorlalţi jurnalişti

Băsescu: Am intervenit la TVR, pentru că nu am constatat interesul celorlalţi jurnalişti (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Singura televiziune care a solicitat un interviu scurt în Actualităţi a fost TVR", a subliniat şeful statului.

La insistenţele moderatorului RTV, că a discutat personal cu purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, şeful statului a afirmat: "Nu am informaţie despre solicitarea dvs. Cred că şarjaţi. (…) Păi, dacă staţi în faţa Palatului nu înseamnă că şi vorbiţi cu purtătorul de cuvânt. (…) Dacă vă place să staţi în faţa Palatului Cotroceni, staţi, dar eu nu pentru asta am intervenit, ci să vă spun că dacă aţi fi făcut o solicitare, şi orice solicitare la Preşedinţie, se face printr-un mail sau un fax. Aveţi un asemenea fax, arătaţi-l pe post şi atunci vă cred", a spus preşedintele în timpul unei intervenţii la o emisiune a Realitatea TV.

În cursul serii de duminică, preşedintele Traian Băsescu a acordat un interviu TVR, în care şi-a expus opiniile privind situaţia din Libia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici