Băsescu, lui Haşotti: Vă mulţumesc pentru că aţi luat în serios o solicitare legitimă

Preşedintele Traian Băsescu i-a mulţumit, luni seară, lui Puiu Haşotti, la depunerea jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Culturii, pentru că "a luat în serios o solicitare legitimă", referindu-se la cererea privind declaraţia pe propria răspundere despre faptul că nu a plagiat.

1220 afișări
Imaginea articolului Băsescu, lui Haşotti: Vă mulţumesc pentru că aţi luat în serios o solicitare legitimă

Băsescu, lui Haşotti: Vă mulţumesc pentru că aţi luat în serios o solicitare legitimă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Domnule ministru Haşotti, vă felicit pentru desemnarea în funcţie. Vă mulţumesc pentru că aţi luat în serios o solicitare legitimă", i s-a adresat şeful statului lui Haşotti.

"Vă doresc în modul cel mai sincer succes. Activaţi într-un minister extrem de important pentru consolidarea identităţii noastre, într-o Europă care devine tot mai unitară, şi mai legată şi mai fără frontiere şi succesul dumneavoastră nu poate fi decât şi succesul României", i-a mai spus Băsescu ministrului Haşotti.

La ceremonia de la Cotroceni au participat preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Vasile Blaga şi Roberta Anastase, consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Iulian Fota şi Bogdan Mănoiu.

De asemenea, au fost prezenţi ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu, ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, precum şi liderul grupului PSD de la Senat, Ilie Sârbu.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretele prin care se ia act de demisia lui Mircea Diaconu din fruntea Ministerului Culturii şi prin care senatorul PNL Puiu Haşotti este numit în funcţia de ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici