Băsescu transmite live, la concurenţă cu mogulii

La câteva zile de la inaugurarea site-ului www.basescu-live.ro - care îşi propune să transmită live prin internet campania lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de şef al statului - preşedintele a marcat o premieră - difuzarea unei şedinţe a staff-ului de campanie, informează "Gândul

16 afișări
Imaginea articolului Băsescu transmite live, la concurenţă cu mogulii

Băsescu transmite live, la concurenţă cu mogulii (Imagine: Mediafax Foto)

Transmisiunea - fără sunet - i-a arătat la lucru pe preşedinte alături de consilierii săi Sebastian Lăzăroiu şi Valeriu Turcan, de democrat-liberalii Elena Udrea, Gheorghe Flutur şi de foştii jurnalişti Carol Sebastian şi Nicoleta Savin.

Imaginile în direct au putut fi urmărite până la ora 16,00, şeful statului părăsind sediul două ore mai târziu. Această idee de campanie vine după ce şi sediul a fost ales în aşa fel încât să inducă tot transparenţa - pedeliştii au căutat un sediu central, la care accesul să fie foarte uşor şi de unde bucureştenii să îl poată vedea intrând şi ieşind pe Băsescu.

Citeşte mai multe despre campania preşedintelui Băsescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici