BRAT oferă posibilitatea auditării mediilor zilnice ale tirajului difuzat pentru ziare

Adunarea Generală a Departamentului de Audit al Tirajelor din cadrul Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT) a decis să ofere posibilitatea auditării mediilor zilnice ale tirajului difuzat pentru cotidiene, informează instituţia.

24 afișări
Imaginea articolului BRAT oferă posibilitatea auditării mediilor zilnice ale tirajului difuzat pentru ziare

BRAT oferă posibilitatea auditării mediilor zilnice ale tirajului difuzat pentru ziare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, începând cu următoarea perioadă de audit, editorii cotidienelor au posibilitatea de a opta pentru evidenţierea separată a mediilor zilnice de tiraj difuzat pentru cotidienele editate, contra unui tarif suplimentar faţă de cel standard.

Această opţiune va putea fi aplicată pentru prima dată începând cu perioada iulie 2010 - martie 2011, editorii fiind obligaţi în această situaţie să menţină o evidenţă strictă a tirajului şi a documentelor justificative, la nivelul fiecărei ediţii.

BRAT este o asociaţie a industriei de media şi publicitate care cuprinde peste 230 de membri: editori de presă scrisă şi online, agenţii de publicitate, clienţi de publicitate şi difuzori de presă. BRAT furnizează, începând cu 1998, date auditate privind cifrele de difuzare ale publicaţiilor tipărite, auditând în prezent aproximativ 300 de publicaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici