Brigitte Bardot are „dificultăţi de respiraţie” din cauza căldurii

Actriţa în vârstă de 88 de ani se afla împreună cu soţul ei în casa lor din Saint Tropez.

272 afișări
Imaginea articolului Brigitte Bardot are „dificultăţi de respiraţie” din cauza căldurii

Brigitte Bardot are „dificultăţi de respiraţie” din cauza căldurii

Serviciile de urgenţă au intervenit miercuri la locuinţa din Saint Tropez a actriţei în vârstă de 88 de ani.

Informaţia - explică Le Figaro - a fost confirmată de către soţul actriţei, Bernard d'Ormale, care a explicat că actriţa a avut „dificultăţi de respiraţie” de dimineaţă, dar nu şi-a pierdut cunoştinţa.

Salvatorii i-au adus oxigen şi au ţinut-o sub observaţie.

Ea se odihneşte acum acasă.

"Ca toţi oamenii de o anumită vârstă, ea nu mai suportă căldura. Se întâmplă la 88 de ani, nu trebuie să facă eforturi inutile", a declarat soţul ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici